Zakaj je vredno kupiti najine izdelke?

Takole bom rekla. V osnovi nisem prodajalka, ne po srcu, niti naučena ne. Bolj kot to me že od nekdaj žene ljubezen do ustvarjalnosti, kreiranja in vedno novega odkrivanja.
Kot sem nedavno objavila je ustvarjalnost zelo zanimiva reč. S sabo potegne tako dobro kot slabo. Naenkrat ugotoviš, da ti samo ustvarjanje, brez da izdelka ne prodaš ne bo omogočilo preživetja. Treba je poravnati položnice, vsakodnevne stroške itd. Potem pa je super, da ti kdaj ostane še za kakšno dobro večerjo zunaj, dopust, izlet, nakupe… To je pa že luksuz!

 

 

Hočem vam povedati, da spletna trgovina ni nastala z željo, da v prvi fazi zaslužimo. Pač pa je bil prvi povod klic narave, veselje do dela, da se ustvari produkt, ki lahko ljudem pomaga. V smislu, da bo “volk sit in koza cela”. Torej zadovoljstvo obeh strani. Nama s partnerjem kot oblikovalcema je pomembno, da ob delu uživava, še bolj odlično pa je kadar so zadovoljne tudi stranke.
Če dosežemo obojestransko zadovoljstvo, se nimamo več kaj pritoževat. Od tega je pomembnejše samo še zdravje, ki pa je povezano tudi z najinimi izdelki!
In prav tukaj se je začela tudi najina zgodba. S cemprinom sva se prvič seznanila lani, meseca novembra na božično-novoletnem sejmu v Nemčiji. Na enem izmed stojnic so prodajali izdelke iz cemprina, dišeče palčke, eterična olja ipd. Cemprin so predstavili kot zelo zdravilen les, ki predvsem pomaga na področju krvnega obtoka. Ker ima moja mama zdravstvene težave ravno na tem področju, sem takoj pomislila, da sama oblikujem izdelek, ki bo dizajnerski in hrati zdravilen.

 

Božično-novoletni sejem, november 2016, Nemčija.

 

Ko sva se vrnila iz Nemčije sem začela intenzivneje raziskovati les cemprin, zakaj se uporablja in hrati ugotovila, da smo Slovenci še močno zadaj za Avstrijci in Nemci. Spoznala sva nekaj ljudi in pa tudi slovenske mizarje, ki delajo izključno za avstrijski trg in ugotovila, da je pri sosedih čez mejo, cemprin močno uveljavljen les. Zavedajo se pomena zdravilnih lastnosti tega lesa in največ postelj iz cemprina gre prav v njihove domove. Za dodatek pa mizarjem naročijo, da jim prihranijo ostanek oblovine tega lesa, saj ga potem uporabijo kot dekoracijo ali si z njim napolnijo svoje vzglavnike.
Pri nas v Sloveniji je to nekaj popolnoma novega. Prvič cemprina nihče ne pozna, saj je v Sloveniji le nekaj dreves. Drugič pa Slovenci še vedno odkrivamo prednosti naravnih izdelkov in jih ne poznamo do potankosti.

 

Katere so lastnosti, ki prepričajo o nakupu Sweet dreams izdelkov?

  • Izdelki so narejeni ročno;
  • podprli boste mlado podjetje;
  • zaradi osebnih izkušenj;
  • izdelki so večfunkcionalni in zdravilni, kar dokazujejo tudi študije;
  • izdelki so narejeni iz naravnih materialov in so okolju neškodljivi;
  • poleg navedenih razlogov pa za ceno izdelka prejmete ne samo produkt temveč tudi naš čas, ideje, različne izkušnje skozi leta študija in izobraževanja ter veselje do dela.

 

Poleg tega pa še kako drži spodnji citat:

 


“Ustvarjalnost pomeni izumljati, eksperimentirati, rasti, tvegati, kršiti pravila, delati napake in se zabavati.” 

(Mary Lou Cook)