DOSTAVA

1. Plačilo in dostava

Trgovec bo naročene izdelke dostavil uporabniku (kupcu) v dogovorjenem roku.

Pogodbeni partner Trgovca za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Trgovec si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil učinkoviteje. V primeru prevzema izdelkov po poštnem povzetju plača kupec tudi poštne stroške. Pri naročilu do 14. ure, paket običajno prejmete naslednji delovni dan.

Naročene izdelke, ki so na zalogi odpošljemo še isti, oziroma naslednji delovni dan od dneva naročila, če je to mogoče. Razen v primeru, da izdelka ni na zalogi. V tem primeru vas bomo obvestili najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila in vam v primeru predplačila na vašo zahtevo vrnili denar. Maksimalni rok dobave pošiljk je 3 delovne dni od naročila.

2. Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen na naslovu:

VariusDesign, Simon Štampar s.p.
Varpolje 20, 3332 Rečica ob Savinji

Vsi stroški povezani z dostavo in plačilom izdelkov v tem primeru odpadejo. Ko je naročilo pripravljeno vas o tem obvestimo. Paket čaka na prevzem še 3 delovne dni od datuma obvestila. Naročilo lahko prevzamete od ponedeljka do petka med 9.00 – 11.00 uro in med 15.00-17.00 uro, ob sobotah, nedeljah in praznikih je zaprto!

3. Dostava po povzetju

V kolikor je paket z odkupnino, je možnost plačila z gotovino ali s plačilno kartico (Mastercard, Maestro, Visa, Karanta in Diners Club). 

V soboto, nedeljo in med prazniki ne dostavljamo.