VNESI SI PRIJETNO VZDUŠJE

v tvoj dom.

"Dom mora biti bistveno več kot kraj, v katerem zvečer ležemo k počitku."

NAČRTOVANJE NOTRANJE OPREME

Poskrbim za harmonično, urejeno in prijetno atmosfero v tvojem domu.

Sigurno si že kdaj stopil/a v prostor, kjer vlada občutek, da je vse tako kot mora biti. Prav tako pa si zagotovo že kdaj tudi stopil/a v prostor, kjer si dobil/a občutek, da nekaj ni prav.

Vse je odvisno od pretoka energije v prostoru, od lege, smeri neba do postavitve notranje opreme na prava mesta.

Tvoj prostor lahko vzamem pod drobnogled in ti naredim analizo prostora, določim prednosti in slabosti aktualne razporeditve in na podlagi tega pripravim predloge in rešitve bolj harmonične postavitve notranje opreme z večjim ravnovesjem in boljšo pretočnostjo pozitivne energije (upoštevam načela feng šuja).

Svetujem ti pri pravilni izbiri notranje opreme, barv in drugih dodatkov. Ko imaš enkrat urejen prostor lahko prijetno vzdušje obogatiš tudi z eteričnimi olji, ki s svojimi vonji ugodno vplivajo na naše energetsko stanje, nam vlivajo pozitivne vibracije in poskrbijo za svež zrak.

Naša čustvena energija je nenehno v interakciji z energijo našega doma, zato nekatera občutja odražajo stanovanje v katerem živimo. Energijo ves čas prejemamo iz okolja in jo hkrati tudi oddajamo v prostor v katerem smo.

Primer 3D vizualizacije.

S PRAVILNIM NAČRTOVANJEM NOTRANJE OPREME DO PRIJETNEGA VZDUŠJA

Če se ti zdi pomembno, da se boš v tvojem domu prijetno počutil/a, ti pri tem lahko pomagam.

Sem diplomirana dizajnerka notranje opreme in vedno mi je bilo pomembno, da se dobro počutimo znotraj telesa in prostora.
Prostore na nezavedni ravni doživljamo zelo globoko in to vpliva na naše razpoloženje in počutje.

Če se ti zdi, da bi tvoj dom potreboval več energije in prijetnega vzdušja ti lahko pomagam z načrtovanjem notranje opreme, pri čemer se vedno bolj nagibam k upoštevanju načel kitajske umetnosti - Feng šuja.

Feng šuj se je razvil iz kitajske kulture in v dobesednem prevodu pomeni "veter in voda", gre pa za umetnost življenja v sozvočju z okolico.

Nemen FENG ŠUJA je, da z upoštevanjem njegovih načel izboljšamo energijo v našem prostoru.