Povezana z naravo

NAJINA ZGODBA

SVA ANJA IN SIMON

in tukaj sva ZATE, da ti uresničiva v tvoj dom vnesti več narave in prijetnega vzdušja z naravnimi izdelki.

Poleg manjših uporabnih izdelkov, ki jih najdeš na spletki, izdelujeva tudi POHIŠTVO PO MERI in ti SVETUJEVA pri načrtovanju notranje opreme. Preden se lotiva izdelave pohištva pa lahko pri nama naročiš tudi 3D vizualizacijo prostora, s katero prihraniš čas in dobiš boljšo predstavo, kako bo prostor funkcioniral. Na kratko, izdelujeva izdelke iz lesa, s poudarkom na kvaliteti, funkciji in v minimalističnem slogu.

Če si tukaj, verjameva, da si ljubitelj/ica naravnih izdelkov, drobnih pozornosti in slovenskih proizvodov.

Kot poklicna dizajnerka notranje opreme menim, da je še kako pomembno, da si ustvarimo varno in udobno zavetje našega doma. Prostor na nezavedni ravni zelo vpliva na naše razpoloženje in počutje, zato se ga je treba lotiti premišljeno, s pravilno uporabo barv, dodatkov, predvsem pa z vnašanjem naravnih materialov.

Z lesenimi izdelki si lahko pričaramo tisti pravi občutek domačnosti, saj se z lesom počutimo bolj povezani z naravo.

Poleg unikatnih izdelkov iz lesa, lahko pri nama najdeš izdelke drugih slovenskih ustvarjalcev, kot del darilnega programa, saj se nama zdi pomembno, da se povezujemo in podpiramo slovensko. Svojim najdražjim lahko sedaj podariš tudi izdelke s katerimi bodo osebnostno rastli in jih opominjali, da si moramo vzeti več časa zase.

V ponudbo sva že dodala dnevnike hvaležnosti, Jutranjik in afirmacijske kartice. Več izdelkov še prihaja, do takrat pa si VZAMI ČAS ZASE, preberi kakšno dobro knjigo, se zahvali za stvari, ki so se ti zgodile v dnevu, uživaj ob srkanju kave ali čaja... ali preprosto v trenutku, ko ne počneš nič in uživaš v prijetnem ambientu, kjer ti družbo dela prasketanje ognja v kaminu, plamen sveče, glasba ali popolna tišina.

Najina želja je, da bi ti s ponudbo najinih izdelkov in storitev pomagala, da v tvoj dom vneseš več narave, domačnosti in dobrega počutja.

Oba naju združuje les, iz katerega ustvarjava okolju prijazne izdelke. Verjameva v nepopisno moč lesa, ki naju navdihuje s svojimi pozitivnimi lastnostmi. Vonjem. Teksturo. Barvo. Sijajem. Edinstvenostjo in unikatnostjo.

ZAČETEK

Vse se je začelo na študiju oblikovanja na Lesarski šoli v Mariboru, kjer sva se spoznala. Od takrat dalje sva se preizkušala v najrazličnejših produktih iz lesa v kombinaciji z različnimi materiali. Tokrat želiva ustvarjati IZDELKE ZA DOM, ki so drugačni in pestri po svoji obliki in zgodbi.

VARIUS

Beseda Varius izvira iz latinščine, pomeni pa raznovrstno, drugačno in pestro, kot so pestri najini leseni izdelki, ki se glede na funkcijo in namen kažejo v različnih oblikah.

Varius je sprva predstavljal blagovno znamko lesenega nakita, danes pa pod svojim okriljem predstavlja širši sklop izdelkov za dom; vsakega s svojo edinstveno zgodbo.