Povezana z naravo

NAJINA ZGODBA

SVA ANJA IN SIMON

in tukaj sva ZATE, da ti uresničiva v tvoj dom vnesti več narave in prijetnega vzdušja z naravnimi izdelki.

Izdelujeva izdelke iz lesa s poudarkom na kvaliteti, funkciji in estetski dovršenosti. V najini ponudbi najdeš najrazličnejše izdelke za dom, katerim je skupen minimalističen slog.

V kolikor si pristal/a na najini spletni strani, verjameva, da si ljubitelj/ica naravnih izdelkov.

Poleg unikatnih izdelkov iz lesa lahko pri nama naročiš tudi eterična olja doTERRA, ki so nama v naš dom prinesla naravne rešitve, prijetno vzdušje in lepši jutri.

Če se odločiš za nakup eteričnih olj doTERRA te bom z največjim veseljem naučila smernic varne uporabe za celotno družino (od bolj zdravih navad do tega kako lahko na naraven način podpreš imunski sistem in z njimi rešuješ druge vsakodnevne tegobe in slabe občutke).

S kombinacijo najinih izdelkov in eteričnih olj doTERRA ti bova pomagala v dom vnesti več narave in prijetnega vzdušja.

S kombinacijo najinih izdelkov in eteričnih olj doTERRA ti bova pomagala v dom vnesti več narave in prijetnega vzdušja.

Oba naju združuje les, iz katerega ustvarjava okolju prijazne izdelke. Verjameva v nepopisno moč lesa, ki naju navdihuje s svojimi pozitivnimi lastnostmi. Vonjem. Teksturo. Barvo. Sijajem. Edinstvenostjo in unikatnostjo.

ZAČETEK

Vse se je začelo na študiju oblikovanja na Lesarski šoli v Mariboru, kjer sva se spoznala. Od takrat dalje sva se preizkušala v najrazličnejših produktih iz lesa v kombinaciji z različnimi materiali. Tokrat želiva ustvarjati IZDELKE ZA DOM, ki so drugačni in pestri po svoji obliki in zgodbi.

VARIUS

Beseda Varius izvira iz latinščine, pomeni pa raznovrstno, drugačno in pestro, kot so pestri najini leseni izdelki, ki se glede na funkcijo in namen kažejo v različnih oblikah.

Varius je sprva predstavljal blagovno znamko lesenega nakita, danes pa pod svojim okriljem predstavlja širši sklop unikatnih produktov; vsakega s svojo edinstveno zgodbo.