Povezana z naravo

NAJINA ZGODBA

SVA ANJA IN SIMON

in tukaj sva ZATE, da ti uresničiva v tvoj dom vnesti več narave in prijetnega vzdušja z naravnimi izdelki.

Izdelujeva izdelke iz lesa s poudarkom na kvaliteti, funkciji in estetski dovršenosti. V najini ponudbi najdeš najrazličnejše izdelke za dom, katerim je skupen minimalističen slog.

Če si tukaj, verjameva, da si ljubitelj/ica naravnih izdelkov, drobnih pozornosti in slovenskih proizvodov.

Kot poklicna dizajnerka notranje opreme menim, da je še kako pomembno, da si ustvarimo varno in udobno zavetje našega doma. Prostor na nezavedni ravni zelo vpliva na naše razpoloženje in počutje, zato se ga je treba lotiti premišljeno, s pravilno uporabo barv, dodatkov, predvsem pa z vnašanjem naravnih materialov.

Z lesenimi izdelki si lahko pričaramo tisti pravi občutek domačnosti, saj se z lesom počutimo bolj povezani z naravo.

Poleg unikatnih izdelkov iz lesa, lahko pri nama najdeš izdelke drugih slovenskih ustvarjalcev, kot del darilnega programa, saj se nama zdi pomembno, da se povezujemo in podpiramo slovensko. Svojim najdražjim lahko sedaj podariš tudi izdelke s katerimi bodo osebnostno rastli in jih opominjali, da si moramo vzeti več časa zase.

V ponudbo sva že dodala dnevnike hvaležnosti, Jutranjik in afirmacijske kartice. Več izdelkov še prihaja, do takrat pa si VZAMI ČAS ZASE, preberi kakšno dobro knjigo, se zahvali za stvari, ki so se ti zgodile v dnevu, uživaj ob srkanju kave ali čaja... ali preprosto v trenutku, ko ne počneš nič in uživaš v prijetnem ambientu, kjer ti družbo dela prasketanje ognja v kaminu, plamen sveče, glasba ali popolna tišina.

Najina želja je, da bi ti s ponudbo izdelkov pomagala v dom vnesti več narave, domačnosti in dobrega počutja.

Oba naju združuje les, iz katerega ustvarjava okolju prijazne izdelke. Verjameva v nepopisno moč lesa, ki naju navdihuje s svojimi pozitivnimi lastnostmi. Vonjem. Teksturo. Barvo. Sijajem. Edinstvenostjo in unikatnostjo.

ZAČETEK

Vse se je začelo na študiju oblikovanja na Lesarski šoli v Mariboru, kjer sva se spoznala. Od takrat dalje sva se preizkušala v najrazličnejših produktih iz lesa v kombinaciji z različnimi materiali. Tokrat želiva ustvarjati IZDELKE ZA DOM, ki so drugačni in pestri po svoji obliki in zgodbi.

VARIUS

Beseda Varius izvira iz latinščine, pomeni pa raznovrstno, drugačno in pestro, kot so pestri najini leseni izdelki, ki se glede na funkcijo in namen kažejo v različnih oblikah.

Varius je sprva predstavljal blagovno znamko lesenega nakita, danes pa pod svojim okriljem predstavlja širši sklop izdelkov za dom; vsakega s svojo edinstveno zgodbo.