NARAVNI IZDELKI - dōTERRA - OBLIKOVANJE

Že od nekdaj sem iskala naravne rešitve zase in za svoje najbližje. Rada imam naravo in vse kar je naravnega. Tako me je pot pripeljala tudi do eteričnih olj doTERRA.

Pred tremi leti sem iskala naravne rešitve za svojega sina, saj je imel pogoste težave z dihali, vendar se z eteričnimi olji takrat še nisem tako pobližje spoznala. So pa name naredila nepozaben vtis v moji drugi nosečnosti. Z njimi sem celo doživela res lepo porodno izkušnjo. V tisem trenutku so me tako močno očarala, da bi lahko rekla, da sem nezavedno začela deliti doTERRO tudi sama med ljudi.

Želim si, da bi moč eteričnih olj doTERRA lahko spoznali tudi drugi, se z njimi opolnomočili in lepše živeli.

Da bi lahko širila informacije sem ustvarila Facebook skupino MOJ SVET UDOBJA.
Zamislila sem si skupinico v kateri je govora o najbolj čistih eteričnih oljih na trgu, o prijetnem vzdušju in oblikovanju. Zelo rada omenjam tudi filozofijo danskega sloga hygge, kar bi lahko prevedli v "umetnost ustvarjanja intimnega vzdušja" ali "uživanje v prijetnih stvareh”.

*Življenjski slog hygge je močno povezan z razpoloženjem in doživetji kot tudi z materialnimi
stvarmi, ki nas obdajajo v prostoru. To je prostor v katerem se počutite varno, umirjeno in dobro razpoloženo.

Res sem vesela, da me je pot pripeljala do eteričnih olj doTERRA, ki tako super izpopolnjujejo moj način življenja. In ker je danski slog Hygge močno povezan z oblikovanjem, dobro hrano, prijetnimi občutki, druženjem, z vsem kar meni daje smisel v tem življenju, sem se odločila, da bi o tem res rada govorila. In ker obožujem tiste male pozornosti in občutke, ki ljudi delajo srečne.

Tudi sama sem na nekaj točkah v življenju iskala smisel... Danes ne rabim veliko, da sem srečna.

Ni to nekaj kar vsi iščemo? Želim si, da bi lahko vsak okusil srečo in našel svoj smisel. Nič ni narobe, ča si znamo privoščiti, užitvati v trenutkih in si narediti prijetno atmosfero.

Omenjene vsebine najdeš v moji zaprti skupini - Moj svet udobja. Vabljen/a, da se mi pridružiš!