ETERIČNA OLJA

V zadnjih treh letih sem preizkušala eterična olja doTERRA, vendar so poseben vtis name naredila v moji zadnji nosečnosti. Sploh se nisem zavedla in že sem doTERRO začela deliti dalje med ljudi. Da bi lahko lažje širila informacije sem ustvarila Facebook skupino MOJ SVET UDOBJA.

Zamislila sem si skupinico v kateri je govora o najbolj čistih eteričnih oljih na trgu, o prijetnem vzdušju in oblikovanju. Zelo rada omenjam tudi filozofijo danskega sloga hygge, kar bi lahko prevedli v "umetnost ustvarjanja intimnega vzdušja" ali "uživanje v prijetnih stvareh”.

*Življenjski slog hygge je močno povezan z razpoloženjem in doživetji kot tudi z materialnimi
stvarmi, ki nas obdajajo v prostoru. Predstavljajte si prostor v katerem se počutite varno, umirjeno in dobro razpoloženo. Vsak ima popolnoma svoje navade, kako si ustvari prijetno vzdušje.

Že od nekdaj sem iskala naravne rešitve zase in za svoje najbližje. Rada imam NARAVO in NARAVNO.

Res sem vesela in hvaležna, da me je moja pot pripeljala tudi do eteričnih olj doTERRA, ki tako
super izpopolnjujejo moj način življenja. In ker je danski slog Hygge močno povezan z
oblikovanjem, dobro hrano, prijetnimi občutki, druženjem, z vsem kar meni daje smisel v tem
življenju, sem se odločila, da bi o tem res rada govorila. In ker obožujem tiste male pozornosti in občutke, ki ljudi delajo srečne.

Tudi sama sem na nekaj točkah v življenju iskala smisel... Danes ne rabim veliko, da sem srečna.

Ni to nekaj kar vsi iščemo? Tudi sama si želim, da bi vsi bili srečni, da bi našli svoj smisel, da bi si privoščili, užili trenutke, si naredili prijetno atmosfero.