IŠČETE PRISRČNO, IZVIRNO IN UNIKATNO DARILCE?

Že imate darilo pa bi radi osebi podarili še neko drobceno malenkost?

Za vas imamo lesen gumbek sreče.

Prava izbira s katero boste osrečili najbližjega.

LESEN GUMB ZA SREČO
ALI »LUCKY BUTTON«

Saj poznate zgodbo o dimnikarju in gumbu? Če zagledate dimnikarja se morate nemudoma prijeti za gumb in si nekaj zaželeti in želja naj bi se uresničila.

Čas, ko naj bi se ta običaj začel, ni znan, se je pa razširil v tolikšni meri, da predstavljajo simbol sreče poleg dimnikarja in lestve tudi gumbi. Ti so s svojimi štirimi, dvema ali tremi luknjicami že sami po sebi zelo privlačni. Predstavljajo drobno pozornost, ki prisrčno osreči tistega, ki mu je namenjena.

ZAKAJ OBLIKA GUMBA
NAVDIHUJE IN OSREČI?

Oblika kroga, kakršno ima gumb, je prva stvar, ki v nas vzbudi pozornost. Krog kot močna oblika, ki se pojavlja povsod v naravi, predstavlja simbol popolnosti, celovitosti in enosti. Obliko kroga v naravi najdemo v cvetovih, plodu in pri prerezanem drevesnem deblu (letnice). En tak poseben občutek je, ko veš, da si osrečil osebo. In ker se velikokrat znajdemo v situaciji, ko bi radi nekoga na hitro razveselili z drobceno pozornostjo in nimamo idej, smo za vas pripravili prav poseben paket “Special lucky Button” s katerim lahko osrečite osebo.

Vsak gumbek je narejn ročno iz različnih vrst lesa. Najprej oblikujemo krog v katerega nato poljubno zavrtamo dve, tri ali štiri luknje. Nato sledi fina obdelava gumba s posebnimi brusnimi gobicami in končno zaščito z naravnim oljem ali voskom. Tako nastane lesen gumb. Sliši se zelo preprosto, vendar vsak gumbek zahteva veliko pozornosti. Vsak unikaten lesen gumb opremimo še s prijetnimi verzi/reki/mislimi. Gumbi so izdelani ročno, z veliko mero ljubezni in natančnosti. Vsak gumb je unikaten in prav to je čar našega gumba sreče.

Button2

PAKET
SPECIAL LUCKY BUTTON