IŠČETE PRISRČNO, IZVIRNO IN UNIKATNO DARILCE?

Poglejte in izberite med prikupnimi, unikatnimi, lesenimi gumbki sreče ali pa osrečite nekoga z izvirno leseno razglednico z motivom.

LESENI GUMBI ZA SREČO
ALI »LUCKY BUTTON«

Saj poznate zgodbo o dimnikarju in gumbu? Če zagledate dimnikarja se morate nemudoma prijeti za gumb in si nekaj zaželeti in želja naj bi se uresničila.

Čas, ko naj bi se ta običaj začel, ni znan, se je pa razširil v tolikšni meri, da predstavljajo simbol sreče poleg dimnikarja in lestve tudi gumbi. Ti so s svojimi štirimi, dvema ali tremi luknjicami že sami po sebi zelo privlačni. Predstavljajo drobno pozornost, ki prisrčno osreči tistega, ki mu je namenjena.

ZAKAJ OBLIKA GUMBA
NAVDIHUJE IN OSREČI?

Oblika kroga, kakršno ima gumb, je prva stvar, ki v nas vzbudi pozornost. Krog kot močna oblika, ki se pojavlja povsod v naravi, predstavlja simbol popolnosti, celovitosti in enosti. Obliko kroga v naravi najdemo v cvetovih, plodu in pri prerezanem drevesnem deblu (letnice). V našem podjetju radi osrečujemo ljudi. In ker se velikokrat znajdemo v situaciji, ko bi radi nekoga na hitro razveselili z drobceno pozornostjo in nimamo idej, smo za vas pripravili prav posebne paketke unikatnih lesenih gumbov s katerimi lahko osrečite ljudi.

Gumbki so narejni ročno iz različnih vrst lesov. Najprej oblikujemo krog v katerega nato poljubno zavrtamo dve, tri ali štiri luknje. Nato sledi fina obdelava gumba s posebnimi brusnimi gobicami in končno zaščito z naravnim oljem ali voskom. Tako nastane lesen gumb. Sliši se zelo preprosto, vendar vsak gumbek zahteva veliko pozornosti. Vsak unikaten lesen gumb opremimo še s prijetnimi verzi/reki/mislimi. Gumbi so izdelani ročno, z veliko mero ljubezni in natančnosti. Vsak gumb je unikaten in prav to je čar naših gumbov sreče.

IZBIRATE LAHKO MED TREMI DARILNIMI PROGRAMI

Button1

PAKET
SPECIAL LUCKY BUTTON

Button2

PAKET
3 LUCKY BUTTONS

Button3

PAKET
7 LUCKY BUTTONS

V okence spodaj vnesite svoj e-mail, kamor vam bomo poslali kodo kupona za popust.

Popust ne velja za izdelke kategorije OSVEŽILCI PROSTORA.