dōTERRA

Si ena/eden tistih, ki pri skrbi zase in za svojo družino rad/a izbiraš naravno?

Rad/a izbiraš kvalitetne in zaupanja vredne izdelke?

Poznaš doTERRA eterična olja? Si že nekaj slišala o tem, ne veš pa, da ti lahko doTERRA eterična olja resnično pomagajo olajšati marsikatero vsakdanje nelagodje na povsem naraven, varen in enostaven način?

Tudi sama sem od nekdaj iskala naravne rešitve zase in za svoje najbližje. Rada imam naravo in vse kar je povezanega z njo. Tako me je pot poleg ustvarjanja iz naravnega materiala-lesa pripeljala tudi do eteričnih olj doTERRA.

Po rojstvu sina sem začela intenzivneje iskati naravne rešitve zanj, saj je imel pogoste težave z dihali. Takrat se z eteričnimi olji še nisem dodobra spoznala. So pa name naredila nepozaben vtis v moji drugi nosečnosti. Z njimi sem celo doživela res nepozabno LEPO porodno izkušnjo. V tistem trenutku so me močno očarala z vsem svojim delovanjem in mi pomagala PREMAGATI moje čustveno neravnovesje.

Kupovala sem stekleničko po stekleničko in prav vsaka je v naš dom prinesla še dodatno naravno rešitev za naše vsakodnevne tegobe. Tako sem nezavedno začela deliti doTERRO tudi sama med ljudi.

Želim si, da bi moč eteričnih olj doTERRA lahko spoznal/a tudi TI, se z njimi opolnomočil/a in lepše zaživel/a.

Da bi lahko širila informacije o uporabi eteričnih olj, sem ustvarila zaprto FB skupino Moj svet udobja, v katero te toplo vabim, da se mi pridružiš.

Bi želela izvedeti več o eteričnih oljih doTERRA?

Lahko se dogovoriva za:
- brezplačno PREDSTAVITEV NA DOMU
- brezplačno OSEBNO SVETOVANJE ENA NA ENA

Kaj lahko pričakuješ od srečanja?

V obeh primerih ti predstavim uvod v uporabo eteričnih olj doTERRA, ti pa jih lahko med tem tudi povonjaš in z njimi že doživiš prvo aromatično izkušnjo.

Predstavitev na domu pomeni, da ti organiziraš druženje s prijateljicami, za ostalo potem poskrbim jaz.

V kolikor imaš raje, da se srečava ena na ena v živo ali online pa sem ti na voljo, da se posvetim samo tebi.

*Zaradi časov v katerih smo je možnost tudi online »srečanja«, ki pa ima to slabo lastnost, da eteričnih olj ne moreš prijeti v fizični obliki in jih povonjati.

Predstavitve so brezplačne in brez obveznosti.

Poleg zgoraj omenjenih predstavitev je na voljo tudi možnost sodelovanja kot so sestanki, konference, javni dogodki, rojstnodnevna darila ipd. Dišeče predstavitve so ljudem zelo všeč, saj za dobro uro druženja pozabijo na vse skrbi in domov odidejo polni navdiha in lepih izkušenj.